avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prin ce modalitate legala pot afla daca fostul meu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prin ce modalitate legala pot afla daca fostul meu angajator ...

Prin ce modalitate legala pot afla daca fostul meu angajator nu m-a angajat cumva fictiv si la alte firme de-ale lui pe care le detine? Are antecedente in acest sens. Eu am fost anagata cu norma intreaga la el pana in acest an cand am demisionat. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:21, 21 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solicitati extras REVISAL de la fiecare societate in parte . In caz de refuz, sesizati ITM-ul.

De asemenea, puteti verifica la Casa de Pensii in stagiu de cotizare daca apar CUI-urile acelor societati.
Ultima modificare: Joi, 20 Mai 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Eu nu stiu care sunt exact acele firme ale lui ca sa intreb de revisal. Si nu am cum sa-l intreb nici pe el: m-ati angajat fictiv cu fractii de norma etc si pe alte firme, imi dati un revisal?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti varianta Casa de Pensii sau incercati la ITM.
Ultima modificare: Joi, 20 Mai 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc! Si la casa de pensii ce sa intreb? Ca am cerut acolo situatia contributiei pe firma la care am fost angajata si sunt restante de la acest angajator, de cel putin sase luni. Deci, daca s-a folosit de actele mele in firme pe fonduri europene etc, nu ma pricep, si nu a platit, tot nu stiu cum sa aflu daca am figurat sau figurez și pe o alta firma de-a lui. ITM a constat ca are restante si a procedat neconform fata de mine, doar pe firma reclamata, nu am cum sa cer control ITM pe o firma ale carei date nu le cunosc. De asta dilema mea. Si nu vreau sa ajung in anii urmatori sa descopar cine stie ce.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe CNP-ul dvs , sa inteleg ca la Casa de Pensii nu figureaza stagii de cotizare ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta perioada lucrata tuilleries tuilleries Buna ziua. Fiului meu ii este necesara (in vederea angajarii intr-o structura MAI), o dovada a faptului ca a lucrat la diversi angajatori si perioada, ... (vezi toată discuția)
Ani lipsa la vechime in cartea de munca luciapatricia luciapatricia Buna ziua Am lucrat in perioada 2006-2010 intr-o firma..M-am reintors din anul 2012 luna iunie,si avand nevoie de niste documente ,am scos stagiul de ... (vezi toată discuția)
Angajare pe vas de croaziera Cosmin_andi Cosmin_andi Buna ziua am o dilema,am aplicat epntru un job pe un vas de croaziera,am fost la interviu,iar ieri am fost sunat de la compania respectiva de crewing si mi ... (vezi toată discuția)