Prin ce modalitate legala pot afla daca fostul meu angajator nu m-a angajat cumva fictiv si la alte firme de-ale lui pe care le detine? Are antecedente in acest sens. Eu am fost anagata cu norma intreaga la el pana in acest an cand am demisionat. Multumesc.
Eu nu stiu care sunt exact acele firme ale lui ca sa intreb de revisal. Si nu am cum sa-l intreb nici pe el: m-ati angajat fictiv cu fractii de norma etc si pe alte firme, imi dati un revisal?
Multumesc! Si la casa de pensii ce sa intreb? Ca am cerut acolo situatia contributiei pe firma la care am fost angajata si sunt restante de la acest angajator, de cel putin sase luni. Deci, daca s-a folosit de actele mele in firme pe fonduri europene etc, nu ma pricep, si nu a platit, tot nu stiu cum sa aflu daca am figurat sau figurez și pe o alta firma de-a lui. ITM a constat ca are restante si a procedat neconform fata de mine, doar pe firma reclamata, nu am cum sa cer control ITM pe o firma ale carei date nu le cunosc. De asta dilema mea. Si nu vreau sa ajung in anii urmatori sa descopar cine stie ce.