avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie in sistem militar
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie in sistem militar

am 14 in politie acum am virstra de 53 de ani as vrea sa stiu la ce virstra se iese la pensi din sistemul militar?si daca este adevarat ca se iese la 55 ani? si este adevarat ca imi vin mai multi ani calculati la pensie adica peste 12 cit am eu pe cartea de munca?va multumesc si astept un raspuns din partea dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: gabi 81 , utilizator 22:01, 16 Februarie 2010
Titlul ne duce spre sistemul de pensii al militarilor. Din ce spuneti dv inteleg ca ati fi politist cu 14 ani vechime.
Dar pe cartea de munca spuneti ca aveti numai 12 ani de vechime la varsta de 53 de ani cat aveti acum.
Reveniti cu precizari.
Raspunsul va fi pe masura explicatiilor dv si conform legislatiei actuale. Noul proiect al pensiilor este in discutie si poate ca va intra in vigoare in anul 2011.
Ultima modificare: Luni, 15 Februarie 2010
Adriantot, moderator
nu ma scuzati ma- am exprimat gresit pe caretea de munca am 12 ani vechime iar acum nu mai lucrez in politie dar am inteles ca se poate iesi la pensie din sistemul militar la virstra de 55 ani de la alti colegi asi vrea sa stiu daca este adevarat ,si ramine valabila si intrbarea daca cei 12 ani trecuti in cartea de munca imi vin calculati mai multi de 12 ani? va multumesc si astept un raspuns.
Ultima modificare: Vineri, 5 Martie 2010
gabi 81, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie militara Katy66 Katy66 Bună ziua.Ma numesc Caterina.Am demisionat din penitenciar in 2011 avand următoarea vechime: 21 ani,10 luni,18 zile din care: -7 ani,1 lună si 28 zile din ... (vezi toată discuția)
Dreptul la pensie gabi 81 gabi 81 BUNA ZIUA MA NUMESC NICU SI AM LUCRAT IN POLITIE(MILITIE) DIN 1978 PINA IN 1989 AS VREA SA STIU DACA AM DREPTUL SA IES LA PENSIE ACUM AM VIRSTRA DE 55 ANII .VA ... (vezi toată discuția)
Statul roman a generat handicapul meu prin sistemul medical si judiciar criminal ! genocidsocial genocidsocial daca un medic a rupt in coloana mea un bisturiu,in timpul interventiei neurochirurgicale in anul 2004,am fost contaminat si cu 2 hepatite de tip \\"b\\" si ... (vezi toată discuția)