avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 115 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general unde (mai exact ) se depun declartiile rectificative ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

unde (mai exact ) se depun declartiile rectificative de CAS pe care trebue sa le depuna angajatorul care nu si-a platit obligatiile?

Sunt angajatul InstitutuluiOncologic "Alexandru Trestioreanu"(sector 2)care in perioada01/04/2001-01/06/2002 nu mi-a platit CAS-ul de conditii deosebite-platind contributie CASde conditii normale.Acum sunt in pragul pensionarii.Dupa discutii,biroul competent a intocmit declaratiile rectificative si s-a dispus si plata dar, in continuare m ise spune ca nu stie unde sa depuna declaratiile la casa de pensii.PUteti sa ma ajutati cu vreo informatie ,va rog!
Cel mai recent răspuns: ileanaiordache , utilizator 23:40, 15 Februarie 2010
casa de pensii, calea vitan nr.6 sect 3

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul pensie grupa a ii-a modificat 2014 a legii nr. 380/2013 elenamazareanu elenamazareanu Buna ziua, Puteti sa imi spuneti care este varsta de pensionare pentru o femeie nascuta pe 18 aprilie 1959, angajata pe 6 octombrie 1976 direct grupa a II-a ... (vezi toată discuția)
Conditii speciale de munca. valieuin valieuin Daca am lucrat in conditii speciale de munca si la casa de pensii i-mi apare conditii deosebite se mai poate face ceva pentru corectare.Perioada este ... (vezi toată discuția)
Pensie Cami2014 Cami2014 As vrea sa stiu daca perioada de pensionare gradul II de invaliditate se ia in calcul atunci cand se calculeaza vechimea pentru pensionarea la limita de varsta ... (vezi toată discuția)