avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conditii speciale de munca.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conditii speciale de munca.

Daca am lucrat in conditii speciale de munca si la casa de pensii i-mi apare conditii deosebite se mai poate face ceva pentru corectare.Perioada este 01-04-2001 si pana la 30-04-2001 in conditiile in care nu mi-am schimbat locul de munca si inainte aveam grupa 1 si dupa aceasta perioada conditii speciale.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 21:34, 8 Aprilie 2015
Buna seara,
Depuneti copii dupa carnetul de munca, adeverinte de la locul de munca din care sa rezulte ca a fost achitata contributia la CAS aferenta conditiilor speciale de munca. Poate ca firma nu a achita CAS in cota procentuala prev pt conditii speciale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupa a ii-a de munca George955 George955 Am lucrat ca sef formatie betoane (functie incadrata in cartea de munca) in perioada 1995-2004. Recent am iesit la pensie anticipat la 61 de ani dupa 38 de ani ... (vezi toată discuția)
Grupa ii munca mon73key mon73key Pe cartea de munca am trecuta Grupa II munca in perioada 1999-2003. Pe contul online de la Casa de pensii in perioada 01.04.2001 - 2003 este trecut ca am ... (vezi toată discuția)
Legea 215/2019 bureac62 bureac62 Este corect enunțul dat de ,,avocatnet.ro,, scris de Dragoș Niculescu referitor la acordarea a 4 luni pe an pentru grupa a II a doar pentru cei ce au lucrat ... (vezi toată discuția)