avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizatii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizatii

Bună seara!

Nu de mult timp am înfiintat o IF,împreună cu sora mea. La ORC,cand am primit certificatul de înregistrare,mi s-a spus,că nu mai am nevoie de alte autorizatii.
Dar acum o săptămînă am avut control de la sanitar-veterinar si mi-au spus,că în decurs de o lună să mă prezint la ei cu cert.de înreg.si o cerere,si binenteles cu 300 lei.#-o
Dacă stie cineva,de cîte autorizatii mai am nevoie?
Am căutat pe internet,dar n-am găsit nimic.
Multumesc anticipat!
Izabela
Cel mai recent răspuns: izabela 67 , utilizator 10:16, 16 Februarie 2010
Buna ziua !
Nici nu o sa gasiti, avand in vedere ca nu exista un numar standard de autorizatii, acestea fiind necesare in functie de tipul de activitate, domeniul, impactul asupra mediului, chiar si locul de desfasurare a activitatii.
Puteti avea nevoie de autorizatie de mediu, daca activitatea dumneavoastra are impact asupra acestuia. De asemeni poate fi nevoie de autorizatie si aviz pentru situatii de urgenta( PSI). Este posibil sa aveti nevoie si de o autorizatie profesionala, pentru acele domenii de activitate prin care legea le solicita expres prin legi speciale, etc.
Cu stima !
Bună ziua!:)

Deci,sa-nteleg,că trebuie să scot autorizatia.
Numai,nu înteleg ce treabă are sanitar-veterinarul cu un bar. Avem mai mult băuturi,
cateva chipsuri,produse ambalate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înfiintare if,contabilitate izabela 67 izabela 67 Bună ziua! :D Mă numesc Izabela si nu de mult mi-am înfiintat o IF împreună cu sora mea,mai precis un bar.Acum două zile au venit în ... (vezi toată discuția)
Autorizatie functionare bar - acte necesare RedDiamonds RedDiamonds De ce acte am nevoie pentru a obtine autorizatia de functionare pentru un Bar (vezi toată discuția)
Autorizatii de functionare necesare pentru urmatorul cod caen 4532 ContSters266201 ContSters266201 Buna ziua Am infiintat o intreprindere individuala platitoare de TVA ( 4532 Comert cu amanuntul de piese si accesorii pentru autovehicule ) Am un chios de ... (vezi toată discuția)