avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale blocarea conturilor la banci pentru neplata datoriilor ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

blocarea conturilor la banci pentru neplata datoriilor restante la buget

Buna seara, Astazi am primit instiintare de la BRD si BCR unde avem conturi deschise pe societate, ca avem poprire infiintata de catre ANAF pentru o suma partiala din datoriile restante pe care le avem de achitat. Sanse de a mai onora BO de plata furnizorilor nu sunt, insa in cat timp se descopera un cont deschis la o alta banca. Ce sugestii ar fi de rezolvare a situatiei neplacute, avand in vedere ca platim zilnic prin banca instrumente eliberate furnizorilor si neplata prin refuz atrage automat deteriorarea iremediabila a relatiilor cu acestia. Ce implica amanarea datoriilor pentru 6 luni (cu ANAF) in afara de gajsi termen de 2-3 saptamani?
Cel mai recent răspuns: radu.petrica , utilizator 10:34, 16 Februarie 2010
Buna ziua
Toate sumele pe care societatea le incaseaza de la clienti se vireaza automat la buget ;pana la achitarea integrala a datoriei la bugetul de stat nu vad ce sanse aveti sa platiti furnizorii....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare conturi de catre anaf Endelus Endelus buna ziua, vineri am primit o instiintare din partea ANAF precum ca contul firmei de la trezorerie si conturile de la bancile comerciale au fost blocate ... (vezi toată discuția)
Executare silita obligatii fiscale dgaitan dgaitan Buna ziua, Am o neclaritate si va rog sa ma ajutati. Am primit titlu executoriu +somatie pt. impozite la bugetul statului neachitate la termen . Apoi la ... (vezi toată discuția)
Lupta inegala! ioval2003 ioval2003 In lupta inegala dintre un agent economic si o Banca Comerciala,cine ma poate consilia? Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)