avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu medical

vreau si eu sa stiu daca concediul medical afecteaza indemnizatia pentru copil si cum este mai avantajos cu sal mare pe cartea de munca sau conventie civila?
Sunt insarcinata si vreau sa imi maresc sal pe carte de munca sau sa fac o conventie civila (care varianta este mai optima pt a platit impozite mai mici). Vreau sa imi iau cat de mult concediu medical pot. O sa am probleme la indemnizatie daca am mult conceiu medical?

Alte discuții în legătură

Metoda de a creste indemnizatia crestere copil ina_enache ina_enache Este doar o idee si as vrea sa stiu daca exista vreo posibilitate. Voi naste in feb, iar contractul meu de munca inceteaza in ianuarie. Nu sunt casatorita ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului dana8320 dana8320 Buna ziua ,am si eu o intrebare,sunt insarcinata,am avut concediu fara plata 3 luni,ma reantorc la locul de munca si as dori sa stiu daca pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical geonaty geonaty Buna ziua, Sunt insarcinata in saptamana 22 si as dori sa-mi iau cateva zile de concediu medical. Intrebarea mea este: Ma afecteaza la indemnizatie daca optez ... (vezi toată discuția)