Am fost sa platesc impozitul pe casa si am aflat ca am de platit si o amenda de circulatie.... Ce s-a intamplat :
-- in anul 2009 , luna aprilie (aproximativ) am primit acasa instiintare de la politie ca am fost inregistrat de un radar cu viteza de 61 Km/h in localitatea unde locuiesc;
-- am trimis un fax de la servici la politie cu datele soferului (datele mele), urmand sa primesc pe numele meu datele amenzii...
-- de atunci nu am mai primit nimic de la politie si am si uitat de amenda ....
Ce este de facut ? Suma de plata este de 280 .... si nu vreau sa o platesc decat in ultima instanta ...
Din 2009 ,a decazut termenul legal in care puteati sa contestati PV
Avand in vedere ca autoritatea competenta a depus documentele la administratia finatelor publice in vederea obligari dvs la plata c/v amenda,fie achitati direct,fie va adresati biroului urmariri,care va pune la dispozitie informatiile necesare
Succes
Biroul urmariri din cadrul carei institutii?
Si nu se poate depune nici o plangere impotriva acestei urmariri? Eu nu primit nici o instiinatere de plata/amenda pe numele meu .... din cate am inteles se trimite prin posta ... recomandata .... de catre politie ....
Mi se pare un viciu de procedura:
-- politia a dorit sa afle cine a fost conducatorul auto la data specificata
-- am trimis politiei datele
-- si atat .... nu am primit nici o amenda pe numele meu ....
la sectia financiara vedeti si procesele verbale si de unde aveti amenzile. cred ca e vorba de mai multe la suma asta.
politia va cere prin scisoare sa spuneti cine a condus in ziua de... auto nr.., sa stie pe cine amendeaza si atat
puteti plati separat impozitul pana va lamuriti cu amenzile