avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare creante,probleme cu bancile
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare creante,probleme cu bancile

am 3 credite bancare dintre care unul ipotecar.Daca nu platesc unul din creditele neipotecare pot fi executata de banca care detine ipoteca si in ce conditii
Cel mai recent răspuns: ContSters127212 , utilizator 12:02, 16 Februarie 2010
Banca care detine ipoteca va poate executa numai daca nu platiti ratele creditului ipotecar.
In cazul celorlate credite, daca nu le achitati , iar banca va reziliaza contractul de credit si trece la executarea lui , va va executa mai intai pe sumele de bani din conturi, apoi pe bunurile mobile si abia apoi pe bunuri imobile. Prima banca are ipoteca de rang I deci ea va fi prima indreptatita sa se indestuleze din contravaloarea imobilului.
Salut,

Raspuns simplu da , indiferent de rangul ipotecii se poate executa pe diferenta, se achita pe ipoteca suma garantata si diferenta se duce in contul creditorului debitului restant.

Sau varianta executarii mobiliare ( cea mai probabila ), salariu, conturi ,dividente actiuni partii sociale ........

cu stima
Ultima modificare: Marți, 16 Februarie 2010
ContSters127212, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita ipoteca de rang i luciana st luciana st Buna ziua! Ce puteti sa-mi spuneti despre urmatoarea speta: Acum doi ani am contractat un credit ipotecar prin care am achizitionat un imobil. Din motive ... (vezi toată discuția)
Ipoteca bancii pe 15 ani si...alti creditori Irina S. Irina S. Daca exista un imobil ipotecat de catre banca, pe o perioada de 15 ani dar intre timp apar alti creditori chirografi, ce se intampla cu bunurile ipotecata in ... (vezi toată discuția)
Se poate face executarea silita a unui apartament deja ipotecat de alta banca? TANASE SIMONA TANASE SIMONA Am luat acum cativa ani niste credite la anumite banci.unul dintre ele este ipotecar si sunt cu plata la zi .la celelalte sunt cu cateva luni ... (vezi toată discuția)