avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... trecere de pe un post cu studii medii pe un post cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

trecere de pe un post cu studii medii pe un post cu studii superioare

Buna ziua!
Am si eu o intrebare daca este posibil sa primesc raspuns.
Sunt angajat la o scoala pe postul administrator patrimoniu. Am fost angajat cu studii medii si am fost trecut in urma cu un an pe studii superioare, după ce am terminat facultatea. Pe studii medii am avut salariul maxim si treapta maxima, la trecerea pe studii superioare nu m-au trecut la salariul maxim.
Nu se pune problema de indisciplina sau altceva.
Este corect cum a procedat conducerea ?
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 14:42, 16 Februarie 2010
treptele se apreciaza pentru fiecare nivel in parte.Nici pe studii medii nu ati fost trecuta pe treapta maxima din prima, nu?
La promovare, in urma absolviri unor studii de nivel superior, conform OG 10/2008, se asigura o crestere cu cel mult 20% fata de salariul avut pe postul cu studii medii, nu se merge neaparat pe maximul treptei de salarizare.
Trebuie avuta in vedere si perioada de debutant a dvs. deoarece ati terminat studiile.
Atunci de ce la unele scoli au fost incadrati la salariu maxim
Debutant am fot am 12 ani şi prestez aceasi activitate
Si apoi........ sunteti abia la inceput de cariera pe studii superioare.
Ce posibilitati de avansare ati mai avea daca din prima ati ajunge la maxim de grila???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu intre 100marian2011 100marian2011 Un angajat este incadrat muncitor I , avand salariul intre limita maxima si cea minima a treptei I. Stabilirea salariului la limita maxima a treptei cum se ... (vezi toată discuția)
Trepte de promovare pe studii medii. personal contractual - institutie bugetara domni56 domni56 Buna ziua. Rugaminte! Care este ultima treapta de salarizare pentru un functionar contractual cu studii medii? Care este denumirea functiei conform ... (vezi toată discuția)
Avansare in treapta in urma transformarii postului in studii superioare si majorarii salariului cu 20% novac nadia novac nadia Va supun atentiei urmatoarea problema: l a 01.09.2008 a avut loc transformarea unui post de secretar III, studii medii, in post de secretar cu studii ... (vezi toată discuția)