avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Drept de semnatura in contractele comerciale
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Drept de semnatura in contractele comerciale

Buna ziua,

As dori sa dau drept de semnatura, pentru anumite contracte unui Manager de proiect. Cum trebue sa procedez si ce acte trebuie intocmite.

Multumesc!
Mariana R
Cel mai recent răspuns: marianar , utilizator 13:21, 16 Februarie 2010
Incheiati un contract de mandat in care sa specificati in clar si la obiect toate drepturile cu care il investiti pe respectivul manager, sau daca deja aveti un contract pe un anume proiect puteti face specificatii de mandat intr-un act aditional ca parte integaranta din contract.
daca aveti calitatea de administrator al firmei faceti o decizie prin care specificati expres limitele mandatului ptr managerul de proiect


Pe langa acestea este necesara si o hotarare AGA.
Trebuie sa adaug acest lucru, dreprul d esemnatura, in fisa postului?

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat administrator Csampais Csampais Buna ziua, Sunt administratorul unui srl cu 2 actionari (eu si sotia) infiintata in 2004. Trebuind sa rezolv la administratie problema semnaturii ... (vezi toată discuția)
Procura! Val1977 Val1977 Buna ziua, Vreau sa cedez actiunile unei societati comerciale in care suntem 2 actionari catre o alta persoana din afara societatii respective. Am fost la ... (vezi toată discuția)
Semnare contracte fara drept de semnatura ContSters57711 ContSters57711 Am lucrat timp de un an la o societate, in care pe parcursul acestui an am semnat zeci de contracte de prestari servicii, facturi, chitante, avand postura de ... (vezi toată discuția)