avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... tichete de masa stampilate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

tichete de masa stampilate

Buna ziua!

Am o mare nelamurire: firma la care lucrez are ca activitate comercializarea produselor alimentare si nealimentare ofera bonuri de masa. Angajatii isi primesc tichetele de masa stampilate pe verso cu stampila firmei, pentru a nu putea fii folosite decat in cadrul magazinelor proprii. Este legal acest lucru??
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 09:32, 13 Octombrie 2007
Va multumesc pt raspunsuri. Ma voi duce la ITM maine si va anunt daca rezolv sau nu ceva.
Stiu cel putin 3 angajatori din sectorul alimentar care stampileaza tichetele de masa...s-au facut sesizari in acest sens dar nu s-a aplicat nici o sanctiune pana in momentul de fata pentru aceasta fapta.
Buna ziua
Aceeasi problema am si eu in legatura cu tichetele de masa le primesc stampilate de catre angajator
Comunicatimi va rog este legal sau cel putin ce as putea face in cazul de fata pt. a folosi tichetele si in afara gamei de magazine a angajatorului
Va multumesc anticipat!
Chemati in judecata angajatorul, motivand prejudiciul material adus prin achizitionarea de produse doar din magazinele proprii care practica preturi ce pot fi mai mari fata de magazine similare.
In sesizarea facuta ITM, mentionati faptul ca intentionati sa actionati in judecata si ca doriti un raspuns scris al modului in care a fost solutionata aceasta, si punctul lor de vedere cu privire la ingradirea dreptului de a utiliza tichetele de masa si in alte centre alimentare.
Este foarte posibil sa se rezolve problema fara interventia instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masa codruta29 codruta29 lucrez la o firma de distributie si acuma inainte de sarbatori,adica pasti ,ne-au dat 20 de bonurila 8,72tichetul dupa care m-am dus sa-mi dea restul de ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa danacalugar danacalugar buna ziua sunt administratorul unei firme de catering si sunt in negociere pentru un contract de furnizare masa zilnica angajati. potentialul client doreste ... (vezi toată discuția)
Nelamurire tichete de masa emise pentru un singur magazin mc_rada mc_rada O ruda de-a mea lucreaza la un supermarket din oras si primeste impreuna cu salarul tichete de masa pe care este scrisa mentiunea \\" valabil in *****\\" Am ... (vezi toată discuția)