avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lamurire
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lamurire

Ce stiti, se poate cere concediu cu plata, in limita celor 10 zile prevazute de c.m., pt. definitivarea studiilor (licenta)? Se incadreaza acest aspect in formele de formare profesionala prevazute de c.m., respectiv art.189 lit.e?
Cel mai recent răspuns: anca_diana , utilizator 22:07, 10 Noiembrie 2006
eu zic ca depinde daca locul tau de munca este in domeniul in care studiezi
era vorba daca e legal, nu de o intelegere:)
ce profesie ai?
ocupatia n-are legatura cu ceea ce studiez; ma gandeam ca definitivarea studiilor ar putea fi incadrata la formarea individualizata:)
te-am intrebat deoarece, de exemplu, statutul cadrelor didactice prevede concediu cu plata de 6 luni doar pentru redactarea tezei de doctorat
daca studiile nu au legatura cu munca pe care o faci nu prea ai sanse...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere sporuri pe parcursul concediului de studii cu plata sflori13 sflori13 Am mare nevoie de ajutor, pentru ca nu gasesc prevederile legale in privinta aecestui subiect. Sunt profesor si de la 1 martie mi s-a acordat concediu de ... (vezi toată discuția)
Se acorda concediu cu plata pentru elaborarea unei teze de doctorat? Laurentiu_Andronic Laurentiu_Andronic Doctorandul este cadru didactic, si este in ultimul an de doctorat, si ar dori sa-si ia pe perioada februarie-iunie, concediu cu plata. Este posibila astfel ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! lucrez ca personal didactic auxiliar într-o universitate. ... Andre Deea Andre Deea Bună ziua! Lucrez ca personal didactic auxiliar într-o universitate. In acest caz, se poate sa beneficiez de concediu plătit pentru studii pentru redactarea ... (vezi toată discuția)