avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1227 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu crestere copil

Buna ziua,
ma aflu in CIC pana in noiembrie 2010, iar in octombrie 2010 urmeaza sa dau nastere celui de-al 2-lea copil.
Firma la care am lucrat urmeaza sa intre in faliment.
Care va fi procedura pentru - concediul de sarcina si lehuzie (unde trebuie depuse concediile medicale si cine va acorda banii aferenti acestora)
- prelungirea CIC-ului
- cum se va calcula indemnizatia pentru cel de al 2-lea CIC? (85% din media venitului din ultimele 12 luni - adica 85%din indemnizatia actuala, sau 85% din media venitului din ultimele 12 luni anterioare primei nasteri?)

Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Ultima modificare: Miercuri, 17 Februarie 2010
Ramona2010, utilizator

Alte discuții în legătură

Nasterea celui de al 2-lea copil inainte de a termina cic pentru primul copil - firma in insolventa juridica Ramona2010 Ramona2010 Buna ziua, ma aflu in CIC pana in noiembrie 2010, iar in octombrie 2010 urmeaza sa dau nastere celui de-al 2-lea copil. Firma la care am lucrat se afla in ... (vezi toată discuția)
Trecere din cic in cic - calcul indemnizație pentru al doilea copil S.Livia S.Livia La primul copil mama solicitat CIC până la 1 an (indemnizație 85% din media veniturilor nete realizate în ultimele 12 luni, plafonat), apoi a prelungit CIC ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate molul molul buna ziua banii pt concediul de maternitate> 126 zile>de unde ii primesc de la locul de munca sau se poate opta si altfel? (vezi toată discuția)