avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... mai pot merge pe somatie de plata?????
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

mai pot merge pe somatie de plata?????

un debitor are o datorie care s-a prescris, dar semneaza un extras de cont prin care confirma ca are respectiva creanta. pot sa mai demarez procedura somatiei de plata daca a recunoscut debitul, fie el si prescris?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 15:14, 16 Februarie 2010
daca extrasul de cont este cu dare de data certa si este in termenul la care inca nu sa implinit prescriptia, iar datoria este certa, lichida si exigibila, da! recunoasterea in sine este o oachiesare la pretentiile dvs fata de el

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns urgent! nimik_nou nimik_nou Buna ziua!Am primit si eu o instiintare de la eos referitoare la o datorie orange acumulata din 2 facturi neplatite din mai si iunie 2006, abonamentul facut in ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante apeiron2 apeiron2 As vrea sa va intreb daca ar merge sa ma folosesc de ordonanta de plata in cazul recuperari creante intre pers juridica si pers. fizice in baza unor ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata pe og5/2001 - ce cale sa aleg? enyas enyas Am primit o citatie pentru somatie de plata de la o firma cu care am colaborat. Eu as fi vrut sa ma prezint in fata instantei si sa cer intelegere intre parti ... (vezi toată discuția)