avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Normarea muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Normarea muncii

Cum pot determina norma de munca pentru un ingrijitor dintr-o institutie publica?. Care sunt criteriile de stabilire anormei de munca? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel George Mocanu , Consultant resurse umane 15:30, 16 Februarie 2010
Nu cred sa gasiti undeva o norma de lucru pentru ingrijitor cladiri, iar metodologia de lucru pentru elaborarea unei norme este destul de complicata si de durata. Nu stiu in ce masura institutia dumneavoastra are personal calificat care sa va elaboreze aceste norme iar ca sa apelati la un serviciu extern specializat, costurile sunt destul de crescute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instructaj femeie de serviciu sanda65 sanda65 Suntem o asoc de proprietari si avem angajata o f. serv cu 8 ore si adm cu c.i.m. 2 ore. Am inteles ca ptr admin nu trebuie fisa ssm ptr ca are c.i.m t. dar ... (vezi toată discuția)
Protectia muncii aplicata pentru lucrari de mentenanta in parcuri eoliene ADEA ADEA As dori sa ma informati in legatura cu lucrarile de mentenanţa pentru un parc eolian in Romania din punct de vedere al sigurantei si protectiei muncii. Nu ... (vezi toată discuția)
S.s.m - organizare activitate ssm la o firma cu 70 de angajati. mariananca mariananca Buna ziua,am o intrebare ,este adevarat ca in situatia cand ai 70 de angajati,e obligatorie angajarea unei firme de protectia muncii ,care este agreata de ... (vezi toată discuția)