avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu pentru cresterea copilului pana la varsta de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ani

Buna ziua,sunt in concediul pt. cresterea copilului si as dori sa stiu daca sotul meu ar putea sa beneficieze de acest drept daca eu m-as intoarce la servici tinand cont ca mai sunt 12 luni pana la finalizarea concediului.mentionez ca sotul este angajat.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel George Mocanu , Consultant resurse umane 15:57, 16 Februarie 2010
Daca dumneavoastra va reluati activitatea, nu este nici o problema sa intre sotul in CIC pana implineste copilul 2 ani, dar si sotul trebuie sa indeplineasca cerintele de stagiu (12 luni in care sa fi realizat venituri din activitati profesionale, anterior lunii de nastere a copilului) si bineinteles se va intocmi un nou dosar pentru sot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez sau nu de indemnizatie de crestere copil pana la 2 ani carmenciu carmenciu Beneficiez sau nu de indemnizatie de crestere copil pana la 2 ani daca am 12 luni lucrate dar incadrata cu contract cu jumatate de norma? (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil dupa somaj cristina adriana cristina adriana Beneficiez de somaj pana in 15.aprilie.2010 si sunt insarcinata in aprox. 1 luna, dupa calculul meu ar trebui sa nasc in mai 2010. Este necesar pentru o luna ... (vezi toată discuția)
Intrarea tatalui in concediu crestere copil elna80 elna80 buna. am un baietel de 1 an si doua luni si luna aceasta am hotarat sa ma intorc la munca din CIC si am dorit sa intre sotul meu in paternitate. el lucreaza de ... (vezi toată discuția)