avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită credite banci
Discuție deschisă în Executare silită

credite banci

BUNA ZIUA
am si eu o intrebare:ce se poate face in cazul in care nu-mi pot plati ratele (credit de nevoi personale)si venitul familiei e de 650-3 persoane.nu am nimic pe numele meu.am inteles ca se face un dosar,sau asa ceva,dosar care se prezinta in instanta.un sfat,va rog
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 22:03, 17 Februarie 2010
Se va face poprire pe salariu.
O sa va retina din bani.
Puteti solicta o reesalonare sau o rescadentare. Se vor urmari bunurile si veniturile prezente si viitoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reesalonare sau rescadentare ancuta2003 ancuta2003 Buna dimineata,va rog sa ma ajutati cu un sfat sau un raspuns la problema mea.Am un credit ipotecar in franci elvetieni si la momentul actual a ajuns sa fie ... (vezi toată discuția)
Restanta rata banca ancuta2003 ancuta2003 Am un credit de nevoi personale la RBS si sunt restant 4 luni din 2010 din cauza unor probleme de sanatate dovedite .De atunci platesc luna de luna cate o rata ... (vezi toată discuția)
Problema cu banca - proprire pe salariu DanaSandu DanaSandu Buna ziua! Problema mea este in felul urmator, am un credit de nevoi personale la o banca A( dar nu credit ipotecar) si un card de credit la o alta banca B. ... (vezi toată discuția)