avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie somaj

Buna,
am si eu o intrebare, daca ma poate lamuri cineva. Acum 7 luni am fost fortata sa demisionez. De atunci nu reusesc sa imi gasesc un alt loc de munca si sunt tot mai disperata.
In acest caz chiar nu exista posibilitatea de a solicita indemnizatia de somaj?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:17, 17 Februarie 2010
Right. Copy/paste puteam sa dau si eu de pe pagina AJOFM.
Nelamurirea mea era legata de faptul ca au trecut 7 luni de cand am demisionat si, negasind alt loc de munca, speram ca poate pot beneficia de somaj. Se pare ca nu..
Încetarea contractului individual de muncă prin demisie exclude posibilitatea fostului salariat de a beneficia de indemnizaţia pentru şomaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoane fizice autorizate guzulavinia guzulavinia Sunt persoana fizica autorizata si angajat al unei institutii cu norma intreaga, cu carte de munca. Am dreptul la somaj daca sunt disponibilizat de la locul de ... (vezi toată discuția)
Salariat - concediu de ingrijire copil - somaj pacepa_2001 pacepa_2001 Buna ziua 1.Un salariat a fost in concediu de ingrijire a copilului in ultimii 2 ani.Odata cu reintoarcerea la locul de munca, poate primi indemnizatie de ... (vezi toată discuția)
Conditii de a lua somaj lucianlucian lucianlucian Buna ziua Ce trebuie sa fac pentru a lua indemnizatia de somaj? Lucrez la o firma de 3 ani si nu mai pot face fata programului (sunt sofer pe camion si nici ... (vezi toată discuția)