avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contributii salariale in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contributii salariale in strainatate

am lucrat in Italia o perioada, cu contract de munca si contributii salariale, as vrea sa stiu daca pot recupera sumele retinute atunci, sau daca pot adauga in carnetul de munca acea perioada.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:35, 16 Februarie 2010
Datele privind activitatea depusa pe baza unui contract de munca se inscriu in carnetul de munca, asa cum acestea rezulta din contract sau din actele originale eliberate de unitati pe baza scriptelor pe care le detin.

Perioadele de timp lucrate in strainatate de cetatenii romani se dovedesc cu actele originale emise de unitatile la care s-a desfasurat activitatea, in afara de cazurile in care, in conventiile incheiate de Romania cu alte state, se prevede altfel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate fi recunoscut la noi in tara contractul de munca din alta tara???? alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna seara, Am lucrat in afara, mai precis in Italia cu acte in regula timp de un an. Cum as putea proceda ca acest an sa fie adaugat in carnetul meu de ... (vezi toată discuția)
Este recunoscuta munca in stainatate? bcfbmv bcfbmv Buna ziua, Spuneti-mi si mie, daca o persoana a lucrat cu contract de munca in strainatate 2 ani si a vine acasa. Daca merge la Fortele de munca din ... (vezi toată discuția)
Vechime realizata in strainatate cu contract de munca ContSters298391 ContSters298391 - acte necesare pentru adaugarea aniilor de strainatate in carte de munca - cum, unde se pot recupera documentele necesare daca acestea nu s-au eliberat de ... (vezi toată discuția)