avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... impsibilitate de plata credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

impsibilitate de plata credit

ce se intampla daca am un credit luat de la o banca ,fara ipoteca sau alte garantii,si nu mai pot sal platesc,si nu am nimic pe numele meu pentru a fi executat,merg la inchisoare sau ce ce intampla ,cine poate sa mi raspunda concret ,sa merg la un avocat ?
Cel mai recent răspuns: ContSters127212 , utilizator 09:28, 17 Februarie 2010
solicitati sa vi se "inghete"creditul pe o perioada determinata.
solutia neplatii nu este cea mai buna cale
si daca se ingheata creditul pe o anumita perioada nu voi mai plati nimic pana la acea data,credeti ca ar accepta brd_ul asa ceva
Daca sunteti la zi cu plata ratelor puteti solicita bancii o perioada de gratie pana cand va veti reveni financiar. Sau, daca va avantajeaza, o reesalonare a creditului, pe o perioada mai mare de timp.
Buna ziua,

Nu vor accepta sa nu platiti nimic, eventual pe o perioada de gratie sa platiti doar o parte din rata dar de platit nimic nu cred ca vor accepta.

Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare rata banca gina5770 gina5770 Buna ziua! Am un credit in dolari, facut in 2011(pe 15 ani,) la banca Verida,cu ipoteca pe casa.In ultimele luni,am cam intarziat cu rata si mi-au spus ca nu ... (vezi toată discuția)
Incapacitate plata rata credit investitii imobiliare - persoana fizica Silvia Monica Silvia Monica B-) As mai avea o intrebare. Poate banca sa recurga la proprirea unor sume din salar? Multumesc. Buna ziua, Cum ar trebui sa procedez, in ... (vezi toată discuția)
Inghetare credit pentru 6 luni mincinosul mincinosul buna ziua , vreau sa stiu daca pot ingheta un credit prin prima casa pentru 6 luni, fiind bugetar am dificultati cu plata creditului in momentele ... (vezi toată discuția)