avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare Norme specifice de securitatea muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare Norme specifice de securitatea muncii

Buna ziua,
As dori sa stiu daca este legal sa se faca modificari intr-o carte cu Norme editata de INCDPM- Bucuresti in anul 2002, norme care au fost avizate de MMSS cu Ord. Nr. 275/17.06.2002.
Aceste modificari s-au facut cu creionul direct pe carte, fara autorizare din partea elaboratorilor, iar eu ca operator calculator, urmeaza sa rescriu cartea, cu modificarile respective. Motivatia este ca se face o adaptare a acestor norme la specificul activitatii noastre si ca oricum multe din ele au fost inlocuite.
Nu ca mi-ar fi greu sa scriu, dar mi se pare ca nu e in regula ceea ce mi s-a cerut, din moment ce pe carte apare preciyarea :Multiplicarea acestor norme fara autorizare este interzisa
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Mihaela2006 , utilizator 08:48, 13 Noiembrie 2006
pentru uzul intern e ok, totul e sa nu instrainati versiunea respectiva.
Va multumesc pentru raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nssm cristian_conea cristian_conea Unde pot gasi norme specifice de sanatate si securitate in munca pt.activitati de verificari piese / control piese ? (vezi toată discuția)
Ce inseamna? ioana_cristina2004 ioana_cristina2004 Buna seara! As dori sa va intreb ce inseamna urmatoarea fraza (extrasa dintr-un act de donatie): subsemnatii donatori instituim in favoarea XsiY, parintii ... (vezi toată discuția)
E interzis sa ai xenoane la masina ? Pilu Pilu Buna ziua. Azi mi-am facut ITP-ul la autoturism si mi-a spus de acolo ca nu am voie sa am montate xenoane. N-am mai auzit pana acuma. Ar putea sa-mi zica ... (vezi toată discuția)