avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperatori creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperatori creante

in perioada cand am fost angajata am facut un card cu o descoperire de cont in valoare de 3000 lei. ultimul salariu s-a virat in luna iulie iar de atunci am fost somata sa achit valoarea integral, fara posibilitatea unor rate, eu am depus lunar o anumita suma de bani dar imi este imposibil sa-mi achit intreaga suma. acum sunt amenintata cu judecatoria, ce pot face? este legal sa se ceara intreaga suma?
Ultima modificare: Marți, 2 Martie 2010
elena - alina, utilizator
as dori sa stiu mai mult despre clauzele contractuale:hm:
Buna dimi,

In contractul cu respectiva banca veti gasi si termenul de scadentare a creditului.
In fapt daca dvs ati avut intarzieri consecutiva la plata ratei creditul este declarat scadent in mod legal. La capitolul intarziere va rog luati in calcul ca neplata integrala a ratei inseamna tot intarziere , daca aveti rat de 100 de ron si platiti 99 , acel 1 ron reprezinta intarziere.

Incercati sa mergeti chiar la banca si sa reesalonati creditul.

Cu stima
multumesc de raspuns dar nu gasesc contractul, o sa merg la banca sa cer o copie si va ma scriu atunci
Probabil ca fiind o descoperire de cont , fara garantie si poate in conditiile in care erati salariat exista o clauza care permitea bancii ca la data incetarii contractului de munca sa declare obligatia scadenta .
Ultima modificare: Joi, 18 Februarie 2010
Narcizaa, utilizator
aveti un overdraft, ca urmare a conventiei dintre firma si banca in principal in care este convenit ca in cazul incetarii activitatii, firma sa notifice banca iar dvs sa rambursati integral suma.


solicitati la banca o copie dupa contractul de credit (overdraft); sunt obligati sa va dea :(( ... ca sa puteti fi lamurita exact despre ce este vorba.
Ultima modificare: Joi, 18 Februarie 2010
new_2009, utilizator

Alte discuții în legătură

Probleme overdraft bia_2003 bia_2003 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat privind o problema cu un overdraft. Lucrez in invatamant si am un overdraft. In perioada de vara s-a intarziat cu ... (vezi toată discuția)
Rambursare credit nicoss59 nicoss59 Am achitat în avans 50% dintr-un credit de nevoi personale la sfârşitul lui septembrie. Am primit un grafic de rambursare cu rată fixă (200 RON). Am ... (vezi toată discuția)
Intarziere plata rata de credit nightshade nightshade Buna, Ca multi altii din tara asta, am intrat si eu in ghearele nemiloase ale bancii, si anume am un credit de nevoi personale. La acest credit ... (vezi toată discuția)