avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... adeverinte crestere copil 2 ani
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

adeverinte crestere copil 2 ani

buna seara,
as dori sa stiu daca la completarea adeverintelor pentru crestere copil 2 ani, mai exact la rubrica ce cuprinde veniturile nete realizate in ultimele 12 luni se mentioneaza si prima de nastere data de catre angajator.
Aceasta prima este mentionata si pe statul de plata (fluturas)?
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 21:38, 20 Februarie 2010
Nu, nu intra in categoria veniturilor impozabile. Nu este o prima salariala ci un ajutor social.
Ajutorul de nastere nu este un venit de natura salariala,nu este cuprins in statul de plata si platerste din fondul social de 2%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil in caz de somaj tehnic!!! anabell anabell Am si eu o nedumerire, poate ma puteti ajuta cu niste informatii. In luna mai 2009, am fost in somaj tehnic (75% din salariul brut), acum in iunie, am aflat ca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil madalina79 madalina79 Buna ziua, ma intereseaza sa aflu daca diurnele intra in calcul ca si venituri pt indemnizatia crestere copil pana la 2 ani. Am fost plecata din tara o ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil tata-acte necesare de la angajatori saphirr saphirr Buna ziua! As dori sa imi mai raspundeti la o intrebare, daca e posibil: Buna ziua! Daca pe parcursul perioadei de 12 luni consecutive cerute de lege, ... (vezi toată discuția)