avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... muncind 'la negru' ce sanse am la partaj?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

muncind 'la negru' ce sanse am la partaj?

am fost casatorita 3 ani,nu am copii si am muncit fara a fi inregistrata.in timpul casatoriei am dobandit mai multe bunuri materiale(imobile,autovehicule) toate inregistrate pe numele fostului sot care era salariat.cum pot dovedi ca am muncit?am drept egal cu el asupra bunurilor dobandite in timpul casatoriei?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:53, 17 Februarie 2010
nu conteaza cum ati muncit sau daca nu ati muncit.. bunurile dobandite in timpul casatoriei se impart in mod egal intre soti, exceptie facand situatia in care sotul dovedeste ca el a vandut un bun propriu sau a primit o donatie in nume propriu.. chiar daca dvs ca sotie nu ati fi lucrat deloc, tot asa jumate-jumate impartiti.. bafta multa si sper ca v-am fost de folos!:)
Situatia poate fi diferita in functie de avocatul fiecarei parti.
Daca isi angajeaza avocat doar el doar norocul va decide ce veti primi dvs.
Daca va angajati si dvs. un avocat care sa se ocupe de caul dvs. atunci balanta se va echilibra...

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj novam999 novam999 Sunt divortata de 3 ani, cu 2 copii minori(de9, respectiv 11 ani) in intretinere si nu am facut partajul pina la aceatsa data.Casatoria a durat 10 ani si in ... (vezi toată discuția)
Drepturi egale la partaj VIOLETTUTZA VIOLETTUTZA as vrea sa aflu continutul legii prin care sotii au drepturi egale asupra bunurilor dobandite in timpul casatoriei chiar daca unul dintre ei nu poate dovedi ca ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati`ma mostenire sotul poate detine ceva? ContSters86537 ContSters86537 in 2003 ianuarie ai mei au luat un apart impreuna in martie 2003 a decedat mama ...am ramas eu si tatal meu mentionez ca st unicul copil...am 29 de ani nu st ... (vezi toată discuția)