avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Daca am punctul de lucru in acelasi loc cu sediu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Daca am punctul de lucru in acelasi loc cu sediu social...?

Daca am punctul de lucru in acelasi loc cu sediu social, trebuie mentionat in actul constitutiv ...? Unde mai precis ?
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 20:43, 17 Februarie 2010
nu este obligatoriu sa aveti de amandoua ... adica si punct de lucru si sediu social.

puteti avea doar sediu social, unde va puteti desfasura activitatea =D>
Adica este suficient sa declar sediul social,si sa-mi pot desfasura activitatea aici ?
In momentul in care mergeti la registrul comertului si inregistrati sediul social declarati - pe formularele tip de la ei - ca la sediul social se desfasoara activitati si sunt indeplinite conditiile de functionare.
Da, in actul constitutiv , daca vrei sa ai punct de lucru la constuituire, il mentionezi acolo la capitolul "sediu"
O sa mentionezi acolo, sediul social, sediul secundar(punctul de lucru) si posibilitatea ca in baza hot AGA sa infiintezi si alte sedii secundare.
Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot adauga inca 26 coduri caen la cele existente in certificatul constatator al punctului de lucru ? ContSters330987 ContSters330987 :frantic:Am 14 coduri CAEN existente in certificatul constatator la sediul secundar(punctul de lucru) si as mai vrea sa adaug inca 26 coduri CAEN ce contin ... (vezi toată discuția)
Situatie spatiu la rc mihaela.aivanese mihaela.aivanese Am o firma care are sediul social in apartamentul meu. Vreau sa deschid o sala de fitness. Trebuie sa declar ceva la RC? Adica sa o fac punct de lucru sau ... (vezi toată discuția)
Cum poate intra o persoana in societate comerciala? florin sebastian florin sebastian [b][b]SC YYY srl [/b]din municipiul ZZZ, judetul WWW[/b], are ca actionari doua [b]persoane: A si B.[/b][i]Precizez ca persoana B este si administratorul ... (vezi toată discuția)