As avea o intreabre si anume daca de la anul se vor schimba pasapoartele. Deoarece al meu expira saptamana viitoare si as vrea sa stiu da ca mai are sens sa astept pana la anu` sau sa mi-l refac acuma.Va multumesc
cu siguranta se vor schimba pasapoartele, dar nu se poate spune cand inca! Ca sa-ti raspunzi la intrebare trebuie sa hotarasti daca vei avea nevoie de pasaport intre data expirarii celui vechi si "imposibil de determinat" data cand vor intra in vigoare noile pasapoarte...asa ca daca vei avea nevoie este bine sa-l schimbi acum...(atentie nu te lasa sa iesi din tara daca pana la expirare ai mai putin de 6 luni!!!!! asa-i legea!!!!!)......:D
Ca si peste tot, si la noi in romania scad - expira pasapoartele: depinde cei ai in gand de a fac, sal pio sub pierna sau sa faci o coada mare? Fa-tio dar cu calm , nu ai nimica de pierdut, ciao si bafta
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Reinnoire pasaport
vladylds
Buna ziua,
Detin un pasaport cu valabilitate pana anul viitor in octombrie, am fost acceptat la o universitate din state, voi fi plecat timp de 4 ani, ... (vezi toată discuția)