avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare astra
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare astra

Am o problema cu Astra Asigurari. Am deschis anul trecut un dosar casco pentru un Seat Ibiza in martie 2009, urmand sa repar masina, insa neavand un alt mijloc de transport, am amanat acest lucru. Acum 2 saptamani, a dus masina in service. Cei de la respectivl service au reparat masina, urmand sa primeasca banii de la asigurator. Insa, astazi am fost sunat de dansii sa imi spuna ca Astra i-a anuntat ca dosarul meu CASCO a fost inchis de comun acord (lucru pe care nu l-am fac ut si nici nu aveam de ce sa il fac) si nu au ce sa faca. Imi puteti da un sfat la cine sa apelez sau cum sa procedez pentru rezolva problema cu achitarea banilor catre service?
Cel mai recent răspuns: daniel.nita , utilizator 21:47, 16 Februarie 2010
da, puteti apela la un imprumut cu care sa platiti la service si apoi deschideti o actiune in instanta impotriva Astra ca sa va recuperati banii.Nu vad o alta posibila solutie...
discutati cu cei de la departamentul juridic din cadrul ASTRA Bucuresti. Ei vor consulta dosarul dvs CASCO si vor verifica daca exista vreun acord de inchidere.
daca totusi insista ca exista un acord de inchidere solicitati acest acord pentru a va putea indrepta in instanta impotriva celor de la ASTRA pentru a va achita contravaloarea reparatiei.
bafta.
Va multumesc pentru raspuns
Recititi cu atentie conditiile de aigurare ale asiguratorului si vedeti care este temenul de prescriere, termen in interiorul caruia trebuia reparata masina. Este posibil sa fi inteles dv. gresit ca vi s-a refuzat la plata dosarul deoarece in decursul unui an cat a-ti circulat cu masina avariata sa fi aparut si alte daune care sa nu fie trecute in actul de constatare al asiguratorulu si aceste elemente sa fie refuzate la plata. Problema asa cum ati prezentat-o nu este suficient de clara.
Dauna consta in repararea aripei dreapta fata si bara de protectie.Referitor la termenul de reparare,nu a tercut nici macar un an de la constatare, cu toate ca acesta e de 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident Dima Mihaela Dima Mihaela Buna seara. Cine ma ajuta si pe mine cu raspunsul la urmatoarea intrebare : - accident din culpa, neacordare de prioritate, cealalta masina de firma. Ne ... (vezi toată discuția)
Asiguratorul casco are dreptul ,sa impuna un anumit service ? C.M.A. C.M.A. In primul rand ,vreau sa salut, pe toti utilizatorii. Sunt client ASTRA ASIGURARI ,avand polita FULL CASCO. In urma unui accident auto (din vina ... (vezi toată discuția)
Incredibil dar adevarat norck norck acum 2 luni am avut un accident in care eu sunt pagubitul. a venit politia si mi-a fost recomandat ca mergem sa facem intelegere amiabila (pentru a nu fi ... (vezi toată discuția)