avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... test serologic stabilire paternitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

test serologic stabilire paternitate

Este obligatoriu ca prezumtivul tata sa mearga in acelasi timp pentru analiza serologica, la IML, impreuna cu copilul pentru a carui paternitate a fost chemat? El spune ca avocatul asa l-a indrumat, iar eu nu vreau sa vada copilul!
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 23:05, 16 Februarie 2010
Da, pentru ca programarea pentru prezentarea in vederea efectuarii analizelor se face de catre instanta, care pentru astfel de teste este ziua de luni de obicei.Cu alte cuvinte instanta trimite in acest sens o adresa la INML si totodata le este comunicata in acest sens data prezentarii partilor in vederea recoltarii lor.
Ultima modificare: Marți, 16 Februarie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Pentru stabilirea partenitatii asupra unui copil nascut dintr-un "barzoi" partea interesata poate sa ceara acel test ADN! Nu mai conteaza cat dureaza... Costurile se suporta de catre parte adversa in masuira in care va castiga...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testul de paternitate Alicia96 Alicia96 Bună seara! Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu o problemă.Am o cunoștiință care a avut o relatie extraconjugala cu un bărbat căsătorit la randul ... (vezi toată discuția)
Solutii adrian_chivu2001 adrian_chivu2001 Buna ziua am un ,,[u]copil\" dintr-o relatie anterioara [/u]casatoriei,iar in timpul casatoriei,eu si sotia neputand avea copii din motive medicale atat ale ... (vezi toată discuția)
Test de paternitate Diana Daisy Diana Daisy Buna ziua...Care teste de paternitate sunt recunoscute in instanța, si care nu? (vezi toată discuția)