avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensia alimentara minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensia alimentara minor

Cum se stabileste pensia alimentara avand in vedere ca am ramas fara un loc de munca?
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 16:24, 17 Februarie 2010
daca parintele obligat la plata pensiei alimentare nu are un loc d emunca, cuantumul acesteia se va stabili raportat la salariul minim pe economie .
buna ziua ,
daca nu are loc de munca parintele caruia i s-a solicitat pensie de intretinere aceasta se fixeaza raportat la salariu minim pe economie si va fi cam 150 lei .
av

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul pensie alimentara daca nu am nici un venit dragoste casandra dragoste casandra Cum se calculeaza pensia alimentara pentru un minor daca nu am venit financiar si nu am fost angajat in ultimele 3 luni,iar in momentul divortzutlui nu ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara eugenia36 eugenia36 Buna ziua, Am o intrebare legata de pensia alimentara.Sotul meu plateste o pensie alimentara in valoare de 150 lei la un salariu de 550 lei.De doua saptamini ... (vezi toată discuția)
Marire pensie alimentara adryblondy adryblondy cum pot sa obtin marirea pensiei alimentare daca tatal copilului a trimis timp de un an 150/luna din grecia si nu vrea sa recunoasca faptul ca munceste in ... (vezi toată discuția)