avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Are drept de mostenire?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Are drept de mostenire?

Buna ziua.Mama s-a casatorit cu actualul meu tata cand eu aveam 6 ani.Impreuna au construit o casa in care stau eu cu sotia.Mama a decedat in urma cu 9 ani,iar de vreo 2 ani tata sta in concubinaj cu o femeie la ea acasa.Intrebarea este ca daca in caz de deces poate aceasta femeie sa pretinda ceva din casa?Sau poate sa vina sora tatalui meu,acesta fiindu-mi tata vitreg,sa ceara ceva din casa?
Cel mai recent răspuns: dddro , utilizator 10:10, 17 Februarie 2010
:)
asta nu inseamna ca nu ar putea invoca vreun drept de creanta cu privire la ceva.
adica poate sa ceara parte din casa?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de mostenire affahrer71 affahrer71 Buna seara. Rog sa ma lamuriti in legatura cu niste intrebari. Mama mea a murit cu 21 de ani in urma. Tatal meu s-a recasatorit, iar mama vitrega avea o fata ... (vezi toată discuția)
In ce conditii ma pot mosteni pe mine fratii vitregi (dupa tata) ? mariusb74 mariusb74 Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un sfat. Parintii mei au divortat cand aveam 4 ani.Eu am ramas cu mama in apartamentul in care stam si acum (ea a preluat ... (vezi toată discuția)
Identificarea moștenitorilor simioncarmen simioncarmen mama cu tatal vitreg au construit o casa. Eu sunt unica fiica (din partea mamei), tatal vitreg nu are rude de gradul 1. Dupa moartea lor cine mosteneste casa? ... (vezi toată discuția)