avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ALOCATIA COPILULUI
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ALOCATIA COPILULUI

Buna dimineata...multumesc ca mi-ati raspuns! nu stiu cu cine as putea vb in legatura cu situatia mea,am 35 ani sunt divortata si am un baietel.sunt in Italia de 3 ani si nu beneficiez de alocatia copilului nici din Romania ,nici din Italia..baiatul are 9 ani si face scoala aici in Italia iar din august 97 nu a primit alocatia..daca ma putetia ajuta cu un sfat va-s fi recunoscatoare! va multumesc mult si va doresc o zi buna!
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 09:04, 18 Februarie 2010
[ link extern ]
Cititi Regulamentele!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia europeana mikeral mikeral Buna ziua! Eu lucrez in Italia de cativa ani buni,sunt divortat si am o fetita de 13 ani Romania,pana acum nu am stiut de acest regulament european si cand am ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxe Lino82 Lino82 Buna ziua , cum se poate recupera taxele platite timp de 13 ani in Italia , am plecat din italia , ma aflu in uk , si nu vreau sa mai astept sa se adauge toti ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am obtinut custodia totala a copilului in italia. ... Simy1984 Simy1984 Buna ziua, am obtinut custodia totala a copilului in Italia. Baiatul este nascut aici. Vreau sa ii fac pasaportul, si de la ambasada mi s-a spus ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)