avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutorul de somaj se pune ca si venit pt cresterea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutorul de somaj se pune ca si venit pt cresterea copilului

Ajutorul de somaj este considerat vechime in munca dar nu stiu daca se pune ca si venit pt cresterea copilului, care este formula de calcul a acestui venit?
multumesc

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil AnnaMaria_ru AnnaMaria_ru Nu pot sa ma lamuresc deloc. Acest concediu se adauga la vechime indiferent de anul in care este atunci cand o calculez pentru sporul de vechime? Dar cand e ... (vezi toată discuția)
cic-firma radiata-depunere dosar somaj mihu03gaby mihu03gaby Buna seara, Eu am fost in CIc, iar intre timp firma unde am lucrat a fost radiata. Carnetul meu de munca nu a fost inchis, iar de aproape 3 luni sunt prin ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil miraj2000 miraj2000 Buna! In cazul nasterii unui copil, stiu ca se ia in consideratie pt plata indemnizatiei de crestere a acestui, venitul mediu realizat in ultimele 12 luni ... (vezi toată discuția)