avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ajutor de somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ajutor de somaj

Buna ziua,

Pot primi ajutorul de somaj in cazul in care sunt asociat intr-o SC (care este pe pierdere de doi ani.....)?
CIM s-a desfacut cu art 65, deci din punctul acesta de vedere este ok.
Multumesc anticipat pentru raspuns/uri
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 12:12, 17 Februarie 2010
Presupun ca ati avut contract individual de munca in firma si ca v-ati platit toate contributiile aferente veniturilor salariale, inclusiv cele aferente angajatorului.

Daca indepliniti conditia de a fi fost salariat minim 12 luni in ultimele 24 luni, atunci puteti beneficia de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate intra in somaj ? Grasu-delnegro Mihaela ramona Grasu-delnegro Mihaela ramona dupa un an de zile firma la care lucrez,maine ami da preaviz,nu mai au nevoie de serviciile mele si a altor colege.cum pot alfa daca pot beneficia de somaj? (vezi toată discuția)
Am dreptul la indemnizatie de somaj? balerina balerina In 2010 am intrat in somaj dupa o activitate indelungata la o firma. am stat 2 luni dupa care mi-am gasit job cu angajare ( 3 luni perioada determinata +9 luni ... (vezi toată discuția)
Desfacere cim, societate in faliment baican constantin baican constantin Daca se desface CIM cu art. 65 pct.1 coroborat cu art.60 alin.2 al legii 53/2003 am doua intrebari. ... (vezi toată discuția)