avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am 2 locuri de munca cu contract de 2 ore
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am 2 locuri de munca cu contract de 2 ore

buna.am doua locuri de munca cu contract de 2ore unu este din1iunie2009si cel de al doilea din februarie2010 in luna iulie trebuie sa nasc beneficiez de indemnizatia de maternitate?si am auzit ca daca ai 2joburi se poate sa fie mai mare indemnizatia de maternitate.va rog sa ma lamuriti daca aveti cunostinte despre acest lucru.va multumesc
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 15:38, 17 Februarie 2010
Beneficiati de indemnizatia de maternitate de la ambele locuri de munca .La unitatea unde aveti declarata norma de baza prezentati certificatele medicale in original iar la cea de a doua copii legalizate . Indemnizatia de maternitate se acorda cel putin pentru 42 de zile de la nasterea copilului , dupa care puteti beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului de pana la 2 ani .
zzenovia a scris:

Beneficiati de indemnizatia de maternitate de la ambele locuri de munca .La unitatea unde aveti declarata norma de baza prezentati certificatele medicale in original iar la cea de a doua copii legalizate . Indemnizatia de maternitate se acorda cel putin pentru 42 de zile de la nasterea copilului , dupa care puteti beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului de pana la 2 ani .

MARE ATENTIE!!! Nu confundati indemnizatia de maternitate (OUG 158/ 2005 capitolul 4) cu indemnizatia pentru cresterea copilului( OUG 148/ 2005)
De indemnizatia pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani veti beneficia doar daca a realizat timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de sarcina si lauzie SOTIA SOTIA X-(Buna! sunt Lavinia din Oradea si am niste nelamuriri! In prezent sunt in concediu de ingrijire al copilului pina la data de 4 nov 2006 si insarcinata cu ... (vezi toată discuția)
Cine plateste concediul prenatal leydutza leydutza buna ziua, ma numesc Alina si as vrea sa va spun in mare problema mea si daca cineva detine informatii descpre cazul meu sa-mi dea detalii. Sunt insarcinata ... (vezi toată discuția)
Buna C.Rita C.Rita Lucrez 6 ore pe zi incurand urmeaza sa nasc nu mi-am scos concediu neavand nevoie pot spune ca am o sarcina usaora si ma-am gandit ca nu am nevoie de ... (vezi toată discuția)