avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata caldurii in cazul in care nu e nici o persoana ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata caldurii in cazul in care nu e nici o persoana la intretinere

Pe scurt, am o garsoniera in Bucuresti in care nu locuieste nimeni din iunie.Deunazi am primit o factura pt incalzire pt lunile din urma(factura destul de mare).Exista vreun temei legal in care as putea combate decizia Asociatiei de Locatari avand in vedere ca toate caloriferele au fost inchise iar repartitoarele nu au inregistrat nimic in plus fata de iunie .Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Nexus11 , utilizator 13:29, 22 Februarie 2011
Caldura se repartizeaza pe cota-parte indiviza (pe suprafata).
Deci trebuie sa plateasca caldura!
Nu are nimic de plata la caldura apartamentului,doar la caldura cu tevile comune care e la toata lumea.Reducere la intretinere nu am vazut trecut nimic.Probabil iar vreo manareala cu administratorul ca na,persoana care a plecat din apartament e cenzor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoane zero la intretinere mirelate mirelate Detin un apartament nelocuit, la intretinere sunt zero persoane si am repartitoare de caldura. Am facut cerere de omitere de la calculul consumului de caldura, ... (vezi toată discuția)
Apartament gol de 4 ani - este legal sa fiu pus la intretinerea lunara cu 0.5 persoane?? danbrandan danbrandan sunt plecat din tara de mai bine de 4 ani, timp in care apartamentul meu de 2 camere din Sect.4 Bucuresti este nelocuit. Sunt pus la intretinerea lunara cu 0.5 ... (vezi toată discuția)
Plata caldura parti comune marinica71 marinica71 am primit factura la intretinere pe noiembrie.eu am ct de apartament dar am constatat ca in factura de la intretinere apar ca plata si tevile de la sist ... (vezi toată discuția)