avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am dreptul sa nu dau nicio declaratie?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am dreptul sa nu dau nicio declaratie?


In ultimele zile, sotul meu a tot facut reclamatii la politie, impotriva mea, in care sunt acuzata ba de furt, ba de violare de domiciliu. Am tot dat declaratii peste declaratii, insa am fost sunata de la politie ca iarasi a fost depusa o reclamatie impotriva mea. Sunt toate niste aberatii, care nu au temei , in plus atunci cand faci o reclamatie impotriva cuiva, nu trebuie sa o sustii si cu argumente? Nu mai vreau sa dau nicio declaratie. Am acest drept?
V amultumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 17 Februarie 2010
ContSters115122, utilizator
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 13:22, 17 Februarie 2010
":DAveti dreptul sa nu spuneti nimic, tot ce veti spune poate fi folosit impotriva dv."
Cred ca acesta situatie poate inceta apeland la un avocat. Sigur ca reclamatia trebuie sa fie argumentata, altfel devine calomnioasa.
Dar sunt mirat, politia face acum expunerea motivelor si convocarea cetateanului prin telefon? Pe cand webcam?
Radeti, numai ca situatia a devenit un cosmar...o noua zi, o alta reclamatie. Am depus eu o plangere penala impotriva lui din pricina violentei, am depus aceasta plangere la Parchet. Sotul meu este cadru militar, ar fi trebuit sa depun aceasta plangere in alta parte? Este luata in considerare asa?
Va multumesc ptr raspuns!
Ultima modificare: Miercuri, 17 Februarie 2010
ContSters115122, utilizator


Nefiind o infractiune savarsita in legatura cu serviciul,nu cred ca se va lua in considerare faptul ca sotul dvs.este cadru militar.Da,plangerea trebuia depusa la Parchet.
Sfatul meu este sa apelati totusi la un avocat.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Februarie 2010
luiza2008, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde si cum ar trebui sa formulez o plangere atat civila cat si penala? P.F.A. HERMAN DAN P.F.A. HERMAN DAN Buna ziua, As dori sa intreb daca socrul meu a intrat in camera mea si mi-a controlat in acte,unele din acestea disparand iar unele a facut copii ptr a ma da ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios danasencu danasencu Buna ziua! Sunt functionar public in cadrul unei primarii. Vecinul meu a formulat o plingere penala impotriva mea pentru denunt calomnios, abuz in serviciu ... (vezi toată discuția)
Plangre penala samsarul samsarul pot depune plangere penala impotriva comitetului de bloc? 6-7 persoane -motivele sunt/-semnatura falsa,insulta,calomnie -mai nou sunt dat in judecata ... (vezi toată discuția)