avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salariu brut minim
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salariu brut minim

Va rog, am nevoie sa stiu cat este salariu minim brut la data actuala.
Si de cand a fost modificat de la 650.
Multumesc

*mentionez ca lucrez in domeniu privat.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Februarie 2010
Doruuu, utilizator
Cel mai recent răspuns: alexandradian_a@yahoo.com , utilizator 08:36, 19 Februarie 2010
Nu avea cum sa nu va treaca chiar daca se modifica..., nu poate sa lase un sal mai mic decat cel min pe ec.
Pt linistea dvs, pe viitor sa stiti ca un sal min se modifica prin decizie. Este doar o chestiune de timp (pana la inregistrarea deciziei si modificarea in cartea de munca la ITM), dar modificarea in cartea de munca, va fi cu data impusa de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu minim an 2010 Patru Mariana Patru Mariana -Incepand cu 01.01.2010 se modifica salariul minim pe economie ? -Pana acum aveam minim 600 lei si am citit un articol potrivit caruia incepand cu ian 2010 ... (vezi toată discuția)
Salariul minim larisaa larisaa s-a marit salariul minim la 705 lei doar pentru bugetari sau si pentru domeniul privat? (vezi toată discuția)
600 sau 705 Stefanpetrut Stefanpetrut Daca am inceput sa beneficiez de somaj din oct. 2009 dupa schema de calcul 75% din 600 +cotizatie functie de vechime si incadrare, tinind cont ca someri sunt ... (vezi toată discuția)