Care este raspunderea producatorului, respectiv a vanzatorului cu privire la garantia acordata produselor si ce acte normative reglementeaza aceasta raspundere.
Produsele sunt electropompe si siteme de pompare a apei, utilizate si in instalatii si aplicatii de contructii. Sunt considerate aceste produse pentru contructii conform HG622/2004, ca mie din definitiile horararii nu imi reiese astfel.
Pompele sunt echipamente individuale cu care sunt dotate constructiile respective si care asigura impreuna cu alte echipamente alimentarea cu apa, respectiv incalzirea imobilelor.
Daca se poate sa imi indicati cateva legi si hotarari care sa imi fie de folos pentru emiterea unui certificat de garantie care sa respecte prevederile legale in vigoare, va raman profund recunoscatoare.
Dacă le vindeţi persoanelor fizice intraţi sub incidenţa L 449 din 2003 privind garanţia produselor.Oricum,trebuie să aveţi la livrare declaraţie de conformitate,certificat de garanţie şi certificat de calitate precum şi instrucţiuni de folosire.
Certificat de garantie
NM
Imi puteti spune va rog, daca perioada de garantie de 24 luni se aplica pentru toate echipamentele de pe piata romaneasca? Metionez ca este vorba de ... (vezi toată discuția)