avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stagiu pentru somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stagiu pentru somaj

Am lucrat la o firma care si-a inchis punctul de lucru si a facut demersurile ca sa fiu data in somaj,in ultimi 2 ani am 12 luni lucrate.
As dori sa stiu daca trebuie sa am cronologic 12 luni,la o firma am lucrat cu 2 ore,si nu am adeverinta privind stagiu de cotizare la somaj,dar fara aceea firma am 12 luni intregi,dar de la ajofm nu vor sa-mi primeasca dosaru,as dori sa stiu de ce daca am 12 luni lucrate

multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:47, 17 Februarie 2010
1. Daca aveti 12 luni lucrate (cu 8 ore pe zi) in ultimele 24 de luni nu vad de ce va refuza primirea dosarului.
2. Mergeti inapoi la AJOFM si cereti justificarea refuzului lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarcina si somajul GOLDANGEL GOLDANGEL sunt insarcinata in 6 luni si urmeaza sa fiu data in somaj in urma restructurarii postului.vreau sa stiu daca ma afecteaza la cartea de munca ,in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Ajutor somaj pentru cim timp partial 4 ore dadys dadys Buna ziua, Sunt administrator si angajat, cu 4 ore, din 01.02.2012 la un srl . Datorita situatiei economice am inchis un punct de lucru cu activitate comert ... (vezi toată discuția)
Adeverinta stagiu stoicavioleta17 stoicavioleta17 o salariata angajata in 2010 a lucrat in ultimele sase luni cu jumatate de norma;desfiintandu-se postul,cum trebuie completata adeverinta de stagiu,doar pe ... (vezi toată discuția)