avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... adeverinta stagiu
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

adeverinta stagiu

o salariata angajata in 2010 a lucrat in ultimele sase luni cu jumatate de norma;desfiintandu-se postul,cum trebuie completata adeverinta de stagiu,doar pe ultimele 12 lunisau inapoi pana face 12 luni intregi
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:12, 18 Aprilie 2013
Nu ati spus despre ce adeverinta de stagiu este vorba, la ce foloseste ea?
Daca este vorba despre adeverinta pentru somaj , atunci aceasta se va completa descrescator pe maxim 12 luni calculate de la data incetarii c.i.m.
In acest caz, deoarece ultimele 6 luni au fost cu program de 4 ore pe zi mai mergeti inapoi inca 3 luni cu 8 ore pe zi pentru a se completa cele 12 luni de stagiu de cotizare la somaj necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept la somaj dupa 10 luni de munca lilu68 lilu68 Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti daca am dreptul la somaj dupa 10 luni de munca, dores sa mentionezi ca inainte de aceasta am fost tot somer. Multumesc. (vezi toată discuția)
Stagiu pentru somaj miry23 miry23 Am lucrat la o firma care si-a inchis punctul de lucru si a facut demersurile ca sa fiu data in somaj,in ultimi 2 ani am 12 luni lucrate. As dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Cum se completeaza anexa 26 pt somaj Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua, poate sa ma ajute cineva in legatura cu completarea adeverintei(cf anexa 26): La note scrie asa: \\"se completeaza descrescator pt maxim 12 luni de ... (vezi toată discuția)