avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort - accesul in locuinta comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort - accesul in locuinta comuna

sunt in divorti,am domiciliu in c.i.la adr.casei soacrei mele .din motive de sanatate si anume handicap gr.2 accentuat si sotul fiind plecat in strainatate am facut viza de flotant la parintii mei deoarece am nevoie de autorul familiei.dar zilnic am frecventat domiciliul.in momentul in care sotul a cerut divorti soacra mea a interzis acest lucru. va rog frumos sa -mi spuneti daca am dreptul sa intru in loc. va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters128285 , utilizator 16:34, 17 Februarie 2010
Daca soacra e proprietara, nu e obligata sa va primeasca in locuinta.
buna ziua
mai concret ce locuinta a soacrei?
av daniela
soacra are casa pe numele ei ,dar sotul meu cu care sunt in divorti are doar un sfert din mostenire dupa decesul tatalui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort ContSters128285 ContSters128285 Sotul meu a inaintat divort dupa 12 ani . In timpul casniciei m-am imbolnavit si sunt incadrata cu handicap gradul 2 accentuat cu pensie de 234 lei. Sotul meu ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu GEORGIANA ZAMTA GEORGIANA ZAMTA Buna ziua m-am cununat cu sotul meu si acum am ramas fara buletin. Stăm în casă soacrei mele ea fiind proprietara si nu vrea sa ma ia in spatiu pt a mi se ... (vezi toată discuția)
Divort - succesiune, partaj ContSters128285 ContSters128285 locuinta soacrei este casa ramasa pe numele ei dupa decesul socrului. iar sotul meu are parte doar un sfert.fiind in divorti mi s-a interzis intrarea in curte ... (vezi toată discuția)