avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale modificari la o societate cu uni actionar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

modificari la o societate cu uni actionar

Stimati Domni ,
Doresc la o societatea infiintata cu unic actionar in anul 2003 sa fac urmatoarelemodificari:
- schimbarea sediului social
- infiintarea unui punct de lucru
- schimbarea numelui societatii
si am urmatoarele intrebari :
-cum se procedeaza ? care sunt pasii si etapele?
-cat costa ?
-cat dureaza ?
-daca se modifica codul fiscal si numarul de la registrul comertului ?
-cum verific daca sociaetatea este in CIP?
- daca trebuieste cazier ulfiscal al actionarului principal ?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 10:59, 13 Noiembrie 2006
schimbare sediu- hotarare aga, acte pentru noul spatiu
infiintare punct de lucru si denumire- hotarare aga si act aditional, dovada spatiului la punctul de lucru, rezervarea anterioara a noii denumiri.
ca timp dureaza 5 zile de la momentul depinerii dosarului.
CIP ce este??
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am mai multe modificări de făcut pentru o sc al cărei administrator sunt, aș dori să știu care e ordinea lor GioLmn GioLmn Am mai multe modificari de facut pentru SC al carui administrator sunt si as dori sa stiu ordinea pe care trebuie sa o urmez. Trebuie in primul rand sa facem ... (vezi toată discuția)
Schimbare denumire firma si infiintare punct de lucru. care se face prima? nyusziful nyusziful buna ziua. In urmatoarea situatie, care ar fi ordinea fireasca a inregistrarilor? Dorim sa infiintam punct de lucru intr-un anumit loc. Vom incheia contract ... (vezi toată discuția)
Problema denumire srl???? mariaurell mariaurell cine imi poate raspunde si mie la o intrebare..? ce probleme pot avea fiindca mi-am ales o denumire a srl-ului destul de lunga, incat la banca nu a incaput ... (vezi toată discuția)