avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii spor de periclitate in psihiatrie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

spor de periclitate in psihiatrie

buna ziua,mai avem spor de periclitate sau nu,mentionez ca am avut 50%,acum cu noile legi nu mai stie nimeni ca din fluturasi nu intelege nimenea modul lor de calcul,cica au bagat toate sporurile in aslariul de baza,dar le luam raportate la cel vechi.Cine ii mai poate intelege?Deci cu alte cuvinte sal vechi era de 1063,iar acuma am 1556in care am inclus :
spor de preventie
----------fidelitate
-----------vechime
este corect asa ceva
Cel mai recent răspuns: MALAMUT , Consultant fiscal 00:07, 18 Februarie 2010
La stat sau la privat? Legea salarizarii este pentru bugetari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor vechime in munca elenasuch elenasuch buna ziua am rugamintea de a ma lamuri daca eu lucrez intr o fundatie dar ca punct de lucru intr o institutie bugetara ( salariul ami este platit de la ... (vezi toată discuția)
Despre salariul minim adita100a adita100a sunt functionar intr-o primarie si am 800 de lei sal de baza iar cu sporul de vechime de 20 la suta.acum va intreb daca se mareste sal la 850 beneficiez si eu ... (vezi toată discuția)
Legea salarizarii unice Hobitzi Hobitzi Imi poate da cineva un link catre legea salarizarii valabila?Am gasit cel putin trei variante,proiect,din 2009,nr.284 din 2010...etc (vezi toată discuția)