avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 232 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... factura orange achitata in 2005
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

factura orange achitata in 2005

am si eu o mare problema cu o factura orange achitata in 2005 dar cu intarziere si la care sunt sunata si tracasata de eos ksi ca am de plata 128lei.Precizez ca la vremea respectiva fact.a fost 106 lei.Sun la EOS KSI tot vorbesc cu anumite persoane si ma transfera de la unele la altele,intr-un final imi spun ca banii nu au intrat in contul ORANGE,nu stiu daca asta e problema mea ! eu am chitanta de la banca cu care am platit,va rog spuneti-mi ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: astrea , utilizator 18:47, 17 Februarie 2010
dar la orange a ti sunat? sa verifice nr de pe chitanta d-voastra eu am patit demult asa la cosmorom dar s-a rezolvat sunand la ei si mi-au verificat nr de pe chitanta succes
Creanta se prescrie in termen de 3 ani.Daca ati achitat, e bun achitat .Verificati totusi in ce cont ati facut plata.
Buna,

Puteti scana chitanta si sa o trimiteti pe adresa serviciul.clienti@orange.ro, specificand in textul mailului despre ce este vorba, iar in subject scrieti numarul de telefon sau codul de abonat.
cereti sa vi se dea eventual o rezolutie in scris, o veti obtine in maxim 30 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de valoare redusa wap54 wap54 In luna aprilie am fost instiintat de judecatorie ca am fost actionat in instanta de EOS KSI privind o cerecere de valoare redusa, neplata a 3 facturi catre ... (vezi toată discuția)
Eos ksi si orange - trimitere in instanta/executie judecatoreasca magic2015 magic2015 Buna ziua, Apelez aici in speranta ca cineva ma poate ajuta cu cateva clarificari Am facut un abonament la Orange in luna Mai 2004 si intre timp am ... (vezi toată discuția)
Daune morale eosksi&orangeromania gabitzuel gabitzuel Buna ziua, Va deranjez cu o mica problema sper ca cineva sa ma poata indruma. In urma cu ceva luni mai precis martie 2014, primesc o scrisoare de la eos ... (vezi toată discuția)