avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie

mama mea are 62 de ani si a cotizat 5ani si 2 luni la casa de pensii . poate primi pensie?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:27, 17 Februarie 2010
sorprodan a scris:

mama mea are 62 de ani si a cotizat 5ani si 2 luni la casa de pensii . poate primi pensie?

Numai atat are stagiu de cotizare? ... deoarece pentru pensie pentru limita de varsta la aceasta vechime, va trebui sa cotizeze inca 118 de luni.
Ar trebui sa aiba macar 10 ani de contributie la pensie, pentru a putea fi pensionata de limita de varsta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce stagiu de cotizare trebuie , pentru femeile cu copii, ca sa ... Em77 Em77 Ce stagiu de cotizare trebuie , pentru femeile cu copii, ca sa poată ieși mai devreme la pensie? (vezi toată discuția)
Pensionare ralucapascal ralucapascal Buna ziua, Lucrez din 1979 cu intrerupere 1981 - 1983. Sunt nascuta in 2 martie 1963. Cand pot iesi la pensie cel mai devreme? Cei doi ani de intrerupere ... (vezi toată discuția)
Important!!!bună ziua. sunt născută la 07.04.1961.am stagiu de cotizare ... Aero1961 Aero1961 Bună ziua. Sunt născută la 07.04.1961.Am stagiu de cotizare realizat de 20ani si 24 zile la care am depus actele cu anii lucrați în grupa 2 si a rezultat ... (vezi toată discuția)