avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale concordat preventiv
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

concordat preventiv

Buna ziua,
Am si eu o rugaminte va rog frumos.........
In 2005 am infiintat o societate cu un anumit obiect de activitate....dupa 2 ani nu am mai putut achita anumite datorii fata de un furnizor si mi-a deschis procedura de faliment.
Banca normal ca a "ajutat" si mi-a propus tot in perioada critica 2005-2007 achizitionarea de un imobil pt care normal ca nu am mai putut plati rata si dobanda si sau adunat ceva penalitati consistente iar acum, am deschis proces de vreo 2 ani. Administrarea a cazut in atributia unui judecator sindic si a unui lichidator care vor executare silita....
Intrebarea mea este: In cazul meu se mai poate discuta de deschiderea unei eventuale proceduri pentru aplicarea legii concordatului preventiv???

Va multumesc si va rog mult am nevoie de un raspuns
Cel mai recent răspuns: vornicu lumi , utilizator 12:18, 18 Februarie 2010
Pai deja esti in faliment.
Nu mai poate fi vorba de concordat preventiv, care chiar din denumire inseamna ca este o procedura care "previne" falimentul.
Multumesc frumos pentru raspuns.....atunci nu am alta solutie decat sa cer schimbarea lichidatorului, care face tot posibilu sa imi dea toate proprietatile pe nik.....desi prea multe sanse de izbanda nu am
credeti ca ar putea fi vorba de concordat preventiv in relatia cu statul? acolo sunt cele mai mari probleme...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere procedura insolventa si ulterior concordat preventiv Lucian Dumitrescu Lucian Dumitrescu Impotriva aceleiasi firme s-a deschis, la tribunal, mai intai procedura insolventei si ulterior procedura concordatului preventiv. Intre timp in dosarul ... (vezi toată discuția)
O intrebare f urgrnta maria moraru maria moraru SA FACUT ADUNAREA CREDITELOR SII X CARE ARE 80 LA SUTA NU A CONFIRMAT LICHIDATOTUL DAR LICHID TOT IN ACEASI ZI A FACUT UN RAPORT DE INTRARE IN FALIMENT ... (vezi toată discuția)
Procedura simplificata insolventa Coman2010 Coman2010 Buna seara, Am initiat procedura simplificata faliment, instanta a numit un lichidator judiciar cu o retributie de 3000 lei. Societatea nu are niciun bun ... (vezi toată discuția)