Am si eu o mare problema: al nostru administrator ne tot plimba cu vorba in legatura cu procesul de reabilitare termica a blocului. Situatia sta asa: blocul nostru are 3 scari, din care una a depus cerere, a fost aprobata si a intrat deja in programul de reabilitare termica.
Administratorul nostru sta cu dosarul pe birou si ne spune de 2 ani ca nu este nevoie sa depuna si el cerere pentru scara noastra, intrucat "i-a zis cineva de la primarie-sector 2 Buc." ca suntem automat luati in baza de date, ca urmare a faptului ca asociatia de proprietari de la cealalta scara a depus cerere si a fost aprobata (mie mi se pare cam "poveste").
Intrebarile mele sunt urmatoarele:
1. este adevarat ce sustine administratorul nostru cum ca este suficient ca asociatia de proprietari a unei singure scari a blocului sa depuna cerere ca sa fie luate in considerare toate 3 scarile? (fac mentiune ca exista 3 asociatii de proprietari, cate una pe fiecare scara).
2. ce documente trebuie sa contina dosarul?
3. unde se depune acesta? (la registratura generala a primariei, sau cum)?
Va rog sa-mi dati raspunsuri "la obiect" (mai ales la intrebarile 2 si 3, nu citate din legi, pentru ca teoria e una si practica este alta). Blocul nostru se afla in sectorul 2, unde asociatiile nu au de platit nici un leu pentru reabilitare si vreau sa fac tot posibilul pentru a include si scara noastra in acest program.
auditul energetic, acea expertiza la care faceti referire, este facuta dupa aprobarea dosarului la primarie, si rezolvarea problemei finantarii totale a lucrarii (primarie+proprietari, unde este cazul)
deci expertiza nu are nicio legatura cu depunerea dosarului la primarie, ea facindu-se ulterior depunerii, cu aproximativ 1-2 luni inainte de inceperea lucrarilor.
Kyandra
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Am fost azi la primarie si m-am lamurit:
1. fiecare asociatie de proprietari cu personalitate juridica distincta este obligata sa depuna cerere proprie (deci nu este suficient sa depuna cererea asociatia unei singure scari pentru a fi reabilitat tot blocul:)))
2. la primarie se cer:
- copie CUI asociatie
- copie incheiere judecatoreasca constituire asociatie proprietari;
- fisa tehnica a imobilului (un formulat tipizat)
- fisa asociatiei de locatari (formulat tipizat).
- cerere (tipizat).
Multumesc celor care au citit mesajul meu si sper sa revin cu vesti bune!!
Reabilitare termica
Aurorae
Buna ziua. Blocul in care locuiesc are 3 administrații si a fost aprobat pentru reabilitare termica. Ei vor neaparat sa imi darame balconul ca sa puna niste ... (vezi toată discuția)