avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale conditii infiintare societate comerciala in franta
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

conditii infiintare societate comerciala in franta

buna. as dori sa ma ajutati cu o informatie:doresc sa infiintez o societate comerciala in franta insa am rezidenta in romania.se poate acest lucru daca nu locuiesc acolo? bineinteles ca ma voi muta acolo insa dupa infiintarea societatii.daca DA, ce conditii sunt necesare si ce acte?
si o alta intrebare: sotul meu care este cetatean extracomunitar cu rezidenta temporara in romania, poate fi asociatul meu in firma?
v-as fi f recunoscatoare daca as primi raspuns.multumesc#-o
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 22:02, 17 Februarie 2010
Aceste intrebari trebuie sa le adresati Registrului Comertului francez....B-)
Fiindca va veti supune regulilor din Franta , nu din Romania!
Succes!
=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere filiala/reprezentanta a unei sc straine in romania cristinadonadin cristinadonadin Buna ziua, Un cetatean strain(Francez) ,asociat unic a unui SRL in Franta,poate infiinta in Romania,tot ca asociat unic o SC? Deschiderea unei ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie hekermeker hekermeker Buna ziua Am dobandit cetatenia romana prin nastere si in acest an am primit si cetatenia maghiara.Deci am dubla cetatenie. Din ianuarie 2011 locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Asociatie intre romani si persoane cu alta cetatenie simodu simodu Buna ziua. Ne pregatim sa infiintam o asociatie cu profil educational-cultural, in care unul din cei 3 membri fondatori este cetatean francez, rezident de ... (vezi toată discuția)