avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cesiune contract de apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cesiune contract de apartament

Buna ziua,
As dori sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu o problema. As dori sa achizitionez un apartament. Anuntul suna in felul urmator: "Cesionez contract de apartament situat ......si preluarea contractului pana in 12 ani cu posibilitate de prelungire,ratele lunare sunt fixe direct la proprietar". Ce presupune acest lucru? De ce acte sunt nevoie? La ce lucruri sa fiu atenta (dpdv juridic)? Nu prea inteleg acest termen de cesionare contract. #-o
Va multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 09:13, 18 Februarie 2010
buna ziua!
daca doriti sa faceti acest pas, cel mai indicat este sa consultati un avocat care sa studieze actele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refacturare rate leasing RAMONICI RAMONICI Buna seara. Am achizitionat un autoturism in leasing financiar. Pot sa facturez aceste rate la rindul meu unei alte societati, eu nefiind societate de leasing ... (vezi toată discuția)
Partaj apartament cu credit ipotecar nemteanul1980 nemteanul1980 Detin impreuna cu sotia un apartament contractat prin credit ipotecar. Titularul contractului de credit sunt eu, sotia fiind codebitor. Bunul a fost ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie de catre banca prin scoatere de imobil la vanzare daf2505 daf2505 Buna ziua! Situatia sta in felul urmator: tata a murit , iar mama pentru a face fata la cheltuielile cu inmormantarea si pentru a supravietui cu ... (vezi toată discuția)